Referenties

Booking.com, Amsterdam
"Bedankt voor de fantastische video.
Alle deelnemers waren verrast door de professionaliteit, iedereen staat er goed op en de fun spat van de lipdub af."
Marie-Christine Osterop, Head Customer Care Europe

Randstad Payroll Solutions
"Met ons team van 65 man hebben wij in korte tijd een knallende lipdub opgenomen. Wat blijken mensen dan ineens creatief te zijn! Het enthousiasme van iedereen was waanzinnig om te zien en er kwam heel veel goede energie vrij. Het resultaat was onwijs leuk en met veel plezier hebben we de lipdub teruggekeken
."
Chantal Bot

Ruigrok Netpanel, Amsterdam
"Bedrijfsactiviteiten zijn altijd weer een uitdaging; iedereen moet het leuk vinden en een bijdrage kunnen leveren. Het maken van een lipdub was voor ons een ontzettend leuke activiteit! Onder de enthousiastmerende leiding van Els werden we uitgedaagd letterlijk ons beste beentje voor te zetten. In een gezellige en strakke setting hebben we een coole videoclip gemaakt."

Marja Ruigrok, directeur


TTP-unit
Een leuke ervaring waarin collega's elkaar eens op een andere manier leren kennen. Het is een gezellige en creatieve avond geweest, waar een resultaat is uitgekomen waarover nog lang zal worden nagepraat. Het effect binnen de unit was groot, en zelfs daarbuiten is het niet onopgemerkt gebleven!
Ferrie Wolff, medewerker

Appèl B.V. 's-Hertogenbosch
"Verrassend, vernieuwend & lachwekkend. Iedereen was erg enthousiast en het resultaat was super leuk. We hebben met veel plezier gezamenlijk de lipdub teruggekeken."
Nathalie Steenbakkers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
Maak een lipdub / Weithusen 65 4102 NV / Culemborg / T 06-10 68 00 84 /   E info@maakeenlipdub.nl  /  KvK 52601986